Block Watne AS Oslo www.blockwatne.no

Sivilarkitekt/​ Master i arkitektur

Block Watne søker Sivilarkitekt/​Master i arkitektur

Block Watnes tekniske avdeling sitter ved hovedkontoret i Oslo, og har 30 ansatte. Avdelingen har det overordnede ansvaret for at alle byggeprosjekter har den nødvendige kvalitet – teknisk, estetisk og økonomisk. I dette arbeidet spiller selvfølgelig våre arkitekter en viktig rolle, og da vi opplever stor etterspørsel, ønsker vi nå å styrke staben med en kreativ og løsningsorientert sivilarkitekt/Master i arkitektur. Gode data- og DAK-kunnskaper er nødvendig. Vi vil også vektlegge gode kommunikative egenskaper. Arbeidsspråk er norsk.

Vi tilbyr:
Mulighet til å utforme moderne boligmiljøer – fra første strek til ferdig produkt. Mulighet til å jobbe både selvstendig og i team. Trivelige kolleger. Konkurransedyktige betingelser.

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med leder for prosjekteringsavdelingen Mato Matic på tlf 970 36 686. Arbeidssted er Oslo sentrum.

Søknadsfrist: Snarest

Les mer og søk på stillingen


I Block Watne er over 90 % av prosjektene egenutviklede. Vi kjøper tomt, prosjekterer, bygger og selger. Det gjør prosjektene både omfattende og utfordrende. Block Watne eies av OBOS-konsernet, og er en av de virkelig store boligbyggerne i Norge. Vi omsatte i 2017 for 2,8 MRD, er ca. 580 ansatte og har i produksjon ca 1000 boliger over store deler av Norge. Det betyr at vi faktisk er med å påvirke hvordan vi bor her i landet!