Rambøll Arendal Søknadsfrist: 28.05.2017 Rambøll

Sivilarkitekt/ Landskapsarkitekter

Sivilarkitekt/ Master i arkitektur / Landskapsarkitekter - Arendal - Rambøll Group

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!


Rambøll Bygg & Arkitektur Sør & Øst har omkring 20 arkitekter fordelt på Kristiansand og Arendal og er en del av et stort tverrfaglig miljø med landskapsarkitekter, planleggere og ingeniører. Vi er et kreativt miljø i vekst og søker etter flere engasjerte og dyktige arkitekter.

Rambøll søker etter en engasjert arkitekt til Arendal.
Nyutdannede oppfordres til å søke. Stillingen innebærer å ha selvstendig ansvar for arkitektoppgaver i alle faser i prosjektene. Du skal være med å bygge relasjoner i markedet og fremstå som en attraktiv samarbeidspartner. Videre skal du samarbeide tverrfaglig med andre kollegaer i Rambøll og delta i vårt nasjonale nettverk.

Om stillingen
Vi har mange spennende og utfordrende oppgaver å jobbe med fremover. Vi jobber med en rekke interessante og spennende prosjekter knyttet til boligprosjekter, byrom, undervisning og helse. Vi vil gjennom denne ansettelsen styrke vår kompetanse innen arkitekturprosjektering for helse, undervisning og rehabilitering. Arbeidsoppgavene vil være:
•    Alle typer arkitekturprosjektering og illustrasjoner
•    Flerfaglige prosjekter som utføres i samarbeid på tvers av fagene
•    Regulerings- og områdeplanlegging

Hvem vi søker
Vi søker en engasjert og dyktig arkitekt. Den vi ser etter er master i arkitektur/sivilarkitekt og har gjerne erfaring fra flere faser i prosjekt. Nyutdannede oppfordres også til å søke. Aktuelle kandidater er opptatt av god estetikk, og er inspirerende i arbeidet. Spesialkompetanse innen helse, undervisning og rehabilitering er av særlig interesse. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:
•    Gode samarbeidsevner og samtidig evne til å arbeide selvstendig
      og strukturert
•    Erfaring i bruk av Archicad og Adobepakken
•    God kontakt med kunder og lyst til å arbeide utadrettet mot kunder
      og samarbeidspartnere
•    God skriftlig og muntlig fremstillingsevne innen skandinavisk språk

Rambøll søker etter engasjerte landskapsarkitekter til Arendal.
Nyutdannede oppfordres til å søke. Stillingen innebærer å ha selvstendig ansvar for lanskapsarkitektoppgaver i alle faser i prosjektene. Du skal være med å bygge relasjoner i markedet og fremstå som en attraktiv samarbeidspartner. Videre skal du samarbeide tverrfaglig med andre kollegaer i Rambøll og delta i vårt nasjonale nettverk.

Om stillingen
Vi har mange spennende og utfordrende oppgaver fremover. Som landskapsarkitekt hos oss er du ofte en del av et større tverrfaglig prosjekteringsteam der du har selvstendig ansvar for prosjekteringen av uteområdene. Vi jobber mye med prosjektering av uteområder i boligområder, skole, næringsområder og hageplaner, samt bistand innenfor regulering- og områdeplanlegging. I tillegg til landskapsarkitekturprosjektering vil det være et pluss dersom du behersker utarbeidelse av beskrivelser og plantelister.

Hvem vi søker
Vi søker dyktige landskapsarkitekter med relevant utdanning og helst minst 3-5 års erfaring, men nyutdannede kan også komme i betraktning. Du har god estetisk sans og et stort engasjement for faget. Du trives med å arbeide utadrettet mot kunder og samarbeidspartnere. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

•    Selvstendig og strukturert
•    Gode samarbeidsevner
•    Vant til å bruke AutoCAD, helst også 3D modellering og presentasjonsverktøy
•    God skriftlig og muntlig fremstillingsevne innen skandinavisk språk

Rambøll tilbyr
Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene. Alle henvendelser kan rettes til André Pedersen i Activepeople, tlf. ( 47) 918 94 315, og behandles konfidensielt.

Les mer og søk på stillingene
 
Velkommen som søker!