Smedsvig Landskapsarkitekter AS Bergen Søknadsfrist: 15.06.2022 Hjemmeside

Smedsvig Landskapsarkitekter AS søker seniorlandskapsarkitekt

Smedsvig Landskapsarkitekter AS er det største frittstående landskapskontoret på Vestlandet. Prosjektene våre spenner fra byroms- og tettstedsopprusting til samferdsels-, sjøfront-, bolig-, skole- og barnehageprosjekter m.m. Vi er et engasjert team av 9 landskapsarkitekter. Kontoret vårt ligger i Bergen sentrums middelalderby tett på andre kreative fagmiljø som vi jobber aktivt sammen med. Våre landskapsprosjekter er innovative og bærekraftige, med gode løsninger som svarer på morgendagens utfordringer. Vi er gode på samhandling og vi har det best. Derfor har vi dyktige fagfolk, interessante prosjekter og fornøyde, kvalitetsbevisste kunder.

Stillingsbeskrivelse

For å styrke vår bemanning søker vi etter en positiv, nytenkende, løsningsorientert og engasjert kollega med god kompetanse innenfor faget og gode samhandlingsegenskaper.

Vi håper å høre fra deg som

  • har et sterkt faglig engasjement
  • har stor interesse for detaljprosjektering og er en god formgiver
  • har 5 års erfaring eller mer
  • kommuniserer klart og tydelig på norsk
  • jobber selvstendig, bidrar positivt i teamarbeid og er god på samspill
  • er vant til å kommunisere med samarbeidspartnere, og god til å lede interne prosjektteam

Kompetanse på digitale verktøy vil vektlegges, og kunnskap og erfaring i 3d- og BIM-verktøy er en fordel.

Vi tilbyr faglige utfordringer i spennende, varierte prosjekter med dyktige kolleger, fast arbeidsplass i trivelige lokaler i Vågsbunnen og konkurransedyktig lønn. Vi har et uformelt, hyggelig, fleksibelt og inspirerende arbeidsmiljø, der vi har det gøy på jobben og er sosiale utenfor kontoret. Hos oss har du mulighet til å påvirke egen hverdag og utvikling.

Søknad m/CV og portfolio sendes snarest på e-post til vibeke@smedsvig-landskap.no, senest innen 15. juni.

For spørsmål, kontakt daglig leder Vibeke Myran vibeke@smedsvig-landskap.no evt. tlf. 976 36 036 eller Arne Smedsvig arne@smedsvig-landskap.no, evt. tlf. 917 26 115.

www.smedsvig-landskap.no