KB arkitekter AS Tønsberg Søknadsfrist: 10.12.2021 Hjemmeside

Vi søker arkitekt, landskapsarkitekt og planlegger

Vil du være med på å videreutvikle KB arkitekter?

Vi ønsker å styrke vårt kontor og fagmiljø med ytterligere en arkitekt, en landskapsarkitekt og en planlegger. Vi søker deg som kan bidra med faglig engasjement og selvstendig fordypning, samt være et positivt tilskudd til vår faglige og sosiale hverdag.

KB arkitekter er et tverrfaglig kontor med arkitekter, interiørarkitekter, landskapsarkitekter og planleggere. Hos oss blir du en del av et godt arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer som har bred kompetanse. Vi jobber med prosjekter som varier i skala, størrelse og art, både for private og offentlige oppdragsgivere. Våre oppdrag omfatter alt fra byutvikling, mulighetsstudier, helsebygg, skoler og barnehager, til både små og store boligprosjekter.

Vi søker etter:

  • Dyktig planlegger/urbanist med reguleringskompetanse og erfaring med prosjekt- og prosessledelse i by- og områdeutvikling.
  • Arkitekt med sterke formgivningsevner og prosjekteringskompetanse, fra idéutvikling til gjennomføring.
  • Landskapsarkitekt med god formsans og terrengforståelse, erfaring med 3D-prosjektering og detaljfase.

Vi tilbyr interessante og varierte oppgaver, godt faglig miljø og gode betingelser. KB arkitekter har i dag totalt 29 ansatte og holder til i trivelige lokaler i den gamle papirfabrikken i Tønsberg sentrum.

Send oss en søknad som sier noe om hvem du er og hvorfor du kan tenke deg å jobbe med oss, samt CV og portefølje til ellila@kbarkitekter.no.
Søknadsfrist snarest mulig, men senest 10.desember.