Romfarer arkitekter AS Oslo Hjemmeside

Vi søker arkitekter!

Vil du være med å videreutvikle Romfarer arkitekter?

Vi opplever økende oppdragsmengde og ser behov for å styrke laget med to nye arkitekter.

Romfarer arkitekter arbeider med et bredt spekter av oppgaver innenfor arkitekturfeltet, fra reguleringsoppdrag til interiør. Vi arbeider både for private enkeltkunder, utbyggere og offentlige oppdragsgivere, og trives med variasjonen det gir. Vi mener at de grønneste byggene er de som allerede står, og jobber mye med rehabilitering og ombygging av eksisterende bygninger.

Kontoret er bygget rundt en flat struktur, der ansvarsområder og oppgaver utenom det arkitektfaglige er fordelt blant medarbeiderne basert på kompetanse og personlige ønsker. Vi er en fleksibel arbeidsgiver, og selv om vi trives best sammen på kontoret i St. Olavs gate 24, har vi erfart at en dag på hjemmekontor i ny og ne kan være topp når oppgavene legger til rette for det.

Stilling 1: Vi ser etter deg som har minimum 5 års erfaring og er lysten på nye omgivelser. Du bør være en trygg prosjektleder med god kontroll og oversikt i alle ledd av en prosjekterings- og byggeprosess. Du evner å motivere og lede et team på en god måte, samtidig som du ikke går av veien for å tidvis jobbe selvstendig med et mindre prosjekt. Du er gjerne dreven på detaljering og beskrivelser. Den rette kandidaten ønsker å gå inn som en positiv bidragsyter i å forme fremtidens Romfarer, gjennom å lede og videreutvikle et av våre team.

Stilling 2: Du er arkitekt med 1-5 års erfaring. Du brenner for at bransjen vår må tilpasse seg klimaendringene og finne nye løsninger for morgendagens byggeri, og du har lyst til å være med og videreutvikle Romfarers bærekraftstrategi. Du er fleksibel, og setter deg raskt inn i nye prosjekter og oppgaver. Den rette kandidaten vil også kunne lede mindre prosjekter selvstendig.


Felles ønsker for begge stillinger:

  • Stødig formgivningssans og god kontroll på TEK17/PBL.
  • Kjennskap til ArchiCAD som prosjekteringsverktøy.
  • Godt humør.
  • Erfaring fra rehabilitering av verneverdige bygninger og/eller retail.


Vi tilbyr:

  • Ansvar
  • Konkurransedyktig lønn, trinnvis stige
  • Lunsjordning
  • Dekket treningsavgift
  • Fleksitid/hjemmekontor etter avtale
  • Lyse og romslige lokaler i Oslo sentrum

Søknadsfrist: snarest, send cv og søknad til post@romfarer.no

Ved spørsmål om stillingene, ta gjerne kontakt med daglig leder

Einar Hjorth Høivik 905 08 531 / ehh@romfarer.no