Asplan Viak AS Kristiansand Søknadsfrist: 21.08.2021 Hjemmeside

Vi søker arkitekter til Kristiansand

Asplan Viak er et av Norges største arkitekt-, plan- og ingeniørfirmaer. Vi har høyt kompetansenivå med et landsdekkende fagmiljø og 1200 ansatte.

Vi søker arkitekter, både juniorer med noen års erfaring og mer erfarne med 10 års praksis eller mer til vårt kontor i Kristiansand. Kompetanse innen skole- og idrettsanlegg, kontor og rehabilitering er særlig interessant.

Kontoret ligger midt i byen, nært kollektivknutepunkt og med utsikt over Havna. Vi er ca 60 medarbeidere fordelt mellom arkitekter, landskapsarkitekter, planleggere og ingeniører. Arkitektgruppen har 16 medarbeidere. Som del av hele firmaet har vi tilgang til relevant og solid kunnskap i et bredt spekter, inkludert svært god kompetanse innen konstruksjon, byplanlegging og energi- og miljø.

Hva vi kan tilby:

  • En stor andel av oppdragene våre er fra det offentlige, som skoler, bad, omsorgsbygg. Vi gjør også mye innen bolig og kontor, inkludert interiør- og arbeidsplassutforming.
  • Vi har oppdrag i alle faser, inkludert tidligfase i samarbeid med plangruppen og landskapsarkitektene.
  • Miljøet er hyggelig og inspirerende. Vi har en flat struktur med gode utviklingsmuligheter.
  • Vi arbeider tverrfaglig, søker alltid helhetlige og solide løsninger, med fokus på god arkitektur og bærekraft. Alltid i tett dialog med våre oppdragsgivere.

Hva vi forventer av deg:

  • Faglig dedikert og tverrfaglig innstilt
  • Initiativrik og evne til å bære ansvar, alt tilpasset erfaringsnivå.
  • God muntlig og visuell formidlingsevne

Kvalifikasjoner:

  • Master i Arkitektur eller Interiørarkitektur
  • Minimum 3 års relevant erfaring

Søknad og CV sendes inn her: Send søknad

Søknadsfrist: 21.08.2021
Arbeidssted: Kristiansand
Kontaktpersoner: Gruppeleder Heidi Nilssen, mob: +47 90118069

Asplan Viak AS

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer, med over 1100 ansatte fordelt på 31 kontorsteder. I snart 60 år har vi bidratt til samfunnsutviklingen gjennom vår tverrfaglige rådgivning til offentlige og private oppdragsgivere.

Når vi planlegger og gir råd, har vi de som kommer etter oss i tankene – derfor er bærekraft viktig for oss. I Asplan Viak former vi samfunnet gjennom å se mennesket.