Krook & Tjäder AB Oslo Søknadsfrist: 31.01.2022 Hjemmeside

VI SØKER DAGLIG LEDER TIL VÅRT KONTOR I OSLO

Ta sjansen og bli med på Krook & Tjäders satsing i Norge!

Vi søker nå en daglig leder som ønsker å være med på å drive utviklingen av vårt kontor og våre kunderelasjoner på det norske markedet. Krook & Tjäder startet opp år 1988 i Gøteborg, og har siden den gang vokst organisk med stabil tilvekst. Vi finnes i dag i 9 ulike byer rundt omkring i Sverige og siden 2017 også på Skøyen i Oslo.

Vår eierstruktur tilbyr en unik mulighet til å bli deleier.

OM ROLLEN

I rollen som daglig leder kommer du å bygge videre på vårt marked i Norge i tett samarbeid med dine kollegaer. Du har gründerdriv og en god forståelse for kundens virksomhet. Vi ser gjerne at du allerede har et godt etablert kontaktnett i bransjen.

Som person er du en inspirator med stor pasjon for arkitektur, og har evnen til å skape gode forutsetninger for deg og dine kollegaer i våre oppdrag.

Teamet i Oslo består i dag av sju engasjerte arkitekter og ingeniører. Krook & Tjäder tilbyr et stort nettverk av kompetanse innom ulike fagområder mellom våre kontor, noe som gir tilgang til fantastiske samarbeid med ca 300 kollegaer.

Sammen med øvrige kontorsjefer, foretaksledelse og sentrale funksjoner kommer du til å bidra på våre felles markedsmøter der vi sikrer omverdensanalyser og samordner våre satsinger over konsernet.


VI
TILBYR

Som Daglig leder tilbys du en unik mulighet til å drive og utvikle et arkitektkontor med støtte fra et større konsern og engasjerte kollegaer. Det fins gode muligheter til å bli deleier.

Vi tilbyr også en god fordelspakke, med bl.a. gunstig tjenestepensjon, samt liv- og behandlingsforsikring. Vi er tilkoblet Tariffavtale Afag.

Du blir del av en sterk og fin struktur hvor nysgjerrigheten og entreprenørånden med følelsen av at-alt-er-mulig gjennomsyrer vår virksomhet.


Søknad og kontakt

Intervjuer kalles inn fortløpende.
Søknadsfrist er 31. januar 2022
Spørsmål rettes til Johan von Wachenfeldt,
johan.vonwachenfeldt@krook.tjader.se +46 (0)708-97 64 31

CV og portfolio sendes sammen med personlig brev til: jobbaoslo@krook.tjader.se
Merk søknaden med Daglig leder