Multiconsult Norge AS Kristiansand, Stavanger Søknadsfrist: 31.01.2023 Hjemmeside

Vi søker landskapsarkitekter til Stavanger og Kristiansand!

Multiconsult er et av Norges ledende miljøer innen prosjektering og rådgivning med 3200 medarbeidere. Fellesnevneren i alle våre prosjekter er at de skal bidra til å forbedre liv, vekst og utvikling. På den måten er vi, og kanskje snart også du, med på å skape de beste løsningene for fremtiden.

Multiconsult Norge AS seksjon By- og områdeutvikling i region Sør er i vekst, og vi ønsker å styrke vår kompetanse innen landskapsarkitektur. Vi ser i den forbindelse etter både juniorer/nyutdannede og seniorer/erfarne med arbeidssted i Stavanger eller Kristiansand. For den rette kandidaten vil det også kunne være aktuelt å få ansvar som gruppeleder, og bidra med utvikling av landskapsgruppen.

Du vil bli en del av et veldrevet kompetansenettverk med samkjørte fagområder som er i front på utvikling inne tverrfaglige prosjekter innen byutvikling, samferdsel, energi og industri.

Multiconsult har i flere undersøkelser vist seg å være en av bransjens mest attraktive arbeidsgivere, både blant studenter og erfarne – er du nysgjerrig på hvorfor?

Dine arbeidsoppgaver vil hovedsakelig kunne være rådgivning, prosjektering og disiplinledelse i tett kontakt med våre kunder. Våre landskapsarkitekter arbeider med prosjektering, design, planlegging og rådgivning. Våre oppgaver spenner bredt. For tiden er oppdragene knyttet til skole, bolig, barnehage, byrom, overvann, flomsikring, sykkelveger, bane- og vegprosjekter og mye annet. Vi ønsker å legge til rette for at du får en arbeidshverdag med utviklende og interessante arbeidsoppgaver som bidrar til faglig og personlig utvikling, og hos oss er mulighetene mange.

HVEM ER DU?

 • Du må ha fagbakgrunn med master i landskapsarkitektur.
 • Gjerne erfaring med 3D-modellering.
 • Du må ha gode kunnskaper i norsk muntlig og skriftlig.
 • Omgjengelig, løsningsorientert, nysgjerrig, og trives i samarbeid med andre.
 • Faglig engasjert samt interesse og forståelse for andre fagområder.

HVA MER KAN VI TILBY DEG?

 • Spennende og langsiktige karrieremuligheter. Alle medarbeidere i Multiconsult har en egen mål- og utviklingsplan med tilpassede kompetanseutviklingstiltak i tråd med ønsket karrierevei og utvikling.
 • En god balanse mellom arbeid og fritid.
 • Et inkluderende og godt arbeidsmiljø. Vi mener at godt samhold og trivsel på arbeidsplassen er veien til effektive og motiverte medarbeidere. Derfor tilbyr vi blant annet bedriftsidrettslag med varierte tilbud, ulike sosiale arrangementer og avdelingsturer.
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger, samt aksjespareprogram.
 • Fem ukers ferie, fri i romjulen og påsken samt fleksibel arbeidstid.
 • Firmahytter rundt omkring i hele landet.

LITT MER OM OSS

I vår forretningsenhet Sør med kontorer i Stavanger, Kristiansand, Egersund og Grimstad er vi i dag over 170 medarbeidere innen mange ulike fagområder. Seksjonen er plassert i Stavanger (Forus) og Kristiansand (Baneheia park).

Er du den rette for jobben? Ikke nøl med å sende inn en søknad – vi behandler søknader løpende, og gleder oss til å høre fra deg!

Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen i utlandet, anbefales godkjenning av NOKUT (www.nokut.no).

For ytterligere informasjon om stillingen, ta kontakt med seksjonsleder Espen Eek, mobil 951 32 234, Epost espen.eek@multiconsult.no