Multiconsult Norge AS Trondheim, Kristiansand, Sandnes Søknadsfrist: 22.04.2021 SØK HER

Vi søker landskaps­arkitekter til våre kontorer i Sandnes, Kristiansand og Trondheim!

Vi opplever stadig økende oppdragsmengde og trenger flere dyktige og engasjerte medarbeidere på laget! Vi har nå behov for å styrke vår kompetanse innen landskapsarkitektur ved våre kontorer i Sandnes, Kristiansand og Trondheim.

Nyutdannet eller erfaren landskapsarkitekt? Vil du være med å skape morgendagens løsninger sammen med våre tverrfaglige team - da vil vi veldig gjerne høre fra deg.

Bli en del av muliggjøringskulturen i Multiconsult!

Muliggjøringskulturen i Multiconsult handler om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning. Kanskje er det akkurat du som er vår nye muliggjører!

Som ansatt hos oss blir du en del av et veldrevet kompetansenettverk med samkjørte fagområder som er i front på alt fra digitale arbeidsprosesser til anleggsgjennomføring.

Våre landskapsarkitekter arbeider med alt fra prosjektering, design, planlegging og rådgivning. For tiden er mange av oppdragene våre knyttet til skole, bolig, barnehage, byrom, overvann, flomsikring, sykkelveger, bane- og vegprosjekter.

Som landskapsarkitekt hos oss kan vi garantere at du vil få ta del i mange spennende oppdrag og muligheten til å jobbe i alle planfaser i et stort og tverrfaglig miljø.

Relevante arbeidsoppgaver vil være knyttet til:

 • Prosjektering i alle faser av infrastruktur- og byggeoppdrag
 • Utrednings- og analyse i plan, mulighetsstudier, formingsveiledere mm.
 • Oppdragsledelse

Som senior vil også fagansvar og disiplinledelse i oppdrag, samt oppfølging av yngre medarbeidere inngå i rollen.

Hvem er du?

Vi er på jakt etter deg som har relevant utdannelse og fagbakgrunn som landskapsarkitekt, og kan tilby spennende muligheter både for erfarne og nyutdannede kandidater.

I Multiconsult brenner vi for bærekraft, og ønsker oss medarbeidere som deler de samme verdiene. Vi er på jakt etter deg som har kompetanse innen bærekraftig utforming, 3D-modellering, detaljering, beskrivelse og presentasjon. Du har gode egenskaper i formgiving, samt gode grafiske framstillingsevner. Du er spesielt interessert i by- og samfunnsutvikling og ulike samferdselsoppdrag. I tillegg er det også ønskelig at du har erfaring med AutoCad, Civil 3D og adobe-pakken.

Hva kan vi tilby?

I Multiconsult har vi fokus på å være en omsorgsfull arbeidsgiver som legger til rette for trivsel og godt samarbeid. Vi bryr oss om hverandre, og er opptatte av å spille hverandre gode. Vi er opptatte av å tilrettelegge for at du skal får en arbeidshverdag med utviklende og interessante arbeidsoppgaver som bidrar både til faglig og personlig utvikling.

Videre kan vi også tilby deg:

 • Spennende og langsiktige karrieremuligheter
 • God balanse mellom arbeid og fritid
 • Inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Vi mener at godt samhold og trivsel på arbeidsplassen er veien til effektive og motiverte medarbeidere, derfor tilbyr vi blant annet bedriftsidrettslag med varierte tilbud, samt ulike sosiale arrangementer og aktiviteter.
 • Varierte og spennende arbeidsoppgaver i tverrfaglige prosjekter
 • Et meget godt og faglig sterkt arbeidsmiljø preget av engasjerte og inkluderende medarbeidere
 • Karrierevei i fag, oppdragsledelse eller linjeledelse
 • Konkurransedyktig lønn, gode pensjons- og forsikringsordninger, helseforsikring
 • Fleksibel arbeidstid, fem ukers ferie og fri påske og jul
 • Studieturer, fagsamlinger etc.

Er du den rette for jobben? Ikke nøl med å sende inn en søknad – vi behandler søknader fortløpende, og gleder oss til å høre fra deg!

For ytterligere informasjon om stillingen, ta kontakt med:

Espen Eek
Seksjonsleder landskap, areal og utredning Sandnes/Kristiansand
E-post: espen.eek@multiconsult.no /tlf: 951 32 234

Torunn Spets Storhov
Seksjonsleder Arealplan og landskap Trondheim
E-post: torunn.spets.storhov@multiconsult.no / tlf: 416 33 229

Søknadsfrist: 22.04.2021
Sektor: Privat
Antall stillinger: 4
Ansettelsesform: Fast
Sted: Stokkamyrveien 13, 4313 Sandnes
Flere arbeidssteder: 7037 Trondheim, 4626 Kristiansand S

SØK HER!

Bli kjent med Multiconsult