Nyhet

Ferskt Arkitektnytt på vei: Kima arkitekter

Ny utgave av Arkitektnytt i postkassene, og DU er invitert på slippfesten!


Fra takterrassen til Kima arkitekter ser man byen i alle retninger. De senere årene har kontoret gjort seg bemerket med en rekke vellykkede transformasjonsprosjekter i Oslo sentrum. Les portrettet av Kima i vårt nye nummer. Foto Jan Khür

Ferskeste utgave av Arkitektnytt (8/21) er på full fart ut i postkassene nå, godt hjulpet på vei av en lengre sak om mikromobilitetens fremtid. Saken er også temaet når vi sammen med NSW Arkitektur inviterer til debatt, foredrag og bladslipp denne fredagen (17. september), der alle våre lesere er invitert. Sett av en drøy time til å sosialisere etter jobb, eventet finner du her!

Ellers har vi snakket med Kima arkitekter, som nå imponerer alle med en lang rekke transformasjonsprosjekter i hovedstaden, og som jobber hardt for å bevare gamle bygningers sjel. Partnerne Martin Dietrichson, Kristoffer Moe Bøksle og Inge Hareide forteller om sin fortid med Sverre Fehn og om hvorfor en VM-tropp i fotball er den perfekte størrelsen på et arkitektkontor.

I tillegg har vi snakket med avtroppende NAL-president Gisle Løkken og ferske diplomstudenter i Bergen, samt undersøkt åpningen av bekkeløp på Jordal i Oslo og designmessen Designer's Saturday.

Som vanlig finner du småstoff, kommentarer, debatt og faste spalter på løpende bånd.

God lesning!