Nyhet

Ferskt Arkitektnytt på vei: Unge kontorer

Gå høsten i møte med et nytt Arkitektnytt. 52 sider med nyheter, intervjuer og reisebrev venter på deg i postkassen.


Speed arkitekter er blant de unge kontorene som presenteres i nyeste Arkitektnytt. –Det er jo ingen som skjønner hva vi snakker om når vi sier skeiv arkitektur, så det er vi blitt vant til å snakke om, sier Espen Heggertveit (t.v) og Eirik Stokke. Foto: Linda Bournane Engelberth

Sommerferien er over for de fleste, vi er tilbake i jobb, og på skolene møter spente studenter opp. Det er en elektrisk energi i luften som sparker i gang en kort og hektisk høstsesong. Og i postkassene nå: et rykende fersk Arkitektnytt, til inspirasjon og nytte!

I vår august-utgave har vi brukt mesteparten av plassen på å introdusere/videreformidle et knippe unge kontorer, som alle har gjort seg bemerket, men på ulikt vis. Et tidsbilde fra norsk arkitektvirkelighet anno 2022, der ideer, metoder og fremgangsmåter svinger fritt blant de unge kontorene, men som alle tenker nye tanker om hva arkitektur kan og bør være. Les og la deg inspirere!

Ellers har Alf Jørgen Schnell vært i København og undersøkt dansk boligpolitikk i sin serie om nye sosiale bystrategier i Europa; vi har sett på Harstads fremvekst som kulturby og snakket med møbeldesignere som ikke nøyer seg med null-utslipp.

I tillegg blir det faste spalter, småstoff og nytt fra organisasjonene, over hele 52 sider!

God lesning!

Abonnent blir du her.